25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cifră de afaceri cu 200% mai mare datorită unui proiect cu finanţare europeană
Cifră de afaceri cu 200% mai mare datorită unui proiect cu finanţare europeană

Quantum Construct SRL a reuşit să-şi extindă şi să-şi modernizeze capacităţile de producţie realizând o investiţie totală de de aproape 10 milioane de lei, sumă din care peste 5 milioane de lei reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă. Totul a fost posibil datorită implementării proiectului „Extinderea şi modernizarea capacităţii de producţie structuri metalice a companiei Quantum Construct SRL”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin intermediul căruia s-a reuşit crearea a 13 locuri de muncă şi achiziţionarea a 15 utilaje performante cu ajutorul cărora cifra de afaceri a societăţii a crescut cu peste 200%. Obiectivul proiectului a constat în eficientizarea şi modernizarea fluxului productiv şi creşterea capacităţii de producţie construcţii metalice prin achiziţia de linii de producţie automatizate şi echipamente performante, cu tehnologii noi şi s-a derulat pe o perioadă de 21 de luni.

Quantum Construct SRL este parte a Quantum Group, o companie reprezentativă în domeniul construcţiilor metalice, oferind soluţii complete pentru hale industriale, hale frigorifice, construcţii agro-zootehnice, structurilor metalice pentru orice industrie, precum şi orice construcţie conexă acestora şi instalaţii aferente prin antrepriza generală prestată. 

Societatea dispune de o bază de producţie care se întinde pe 80.000 mp, din care peste 30.000 mp alocaţi doar activităţii de producţie structură metalică. Cu utilaje de ultimă generaţie, agregate în flux optimizat şi echilibrat, dispune de o capacitate de producţie de 750 t/lună datorită finalizării acestui proiect.


Articole înrudite