19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Comunicat de presă 15.07.2022

Local River Clean – Up ( A.T1.1, D.T1.1.2)

Acțiuni comune pentru protecția mediului în bazinul Mării Negre – BeECO

Asociaţia PRO NATURA Galați anunţă derularea activității ”Local River Clean-Up” în cadrul proiectului Acțiuni comune pentru protecția mediului în bazinul Mării Negre – BeECO BSB-1107, proiect finanţat prin Programul Operaţional Comun „Bazinul Mării Negre” 2014 – 2020, Instrumentul European de Vecinătate, Obiectivul tematic 2: Promovarea unei politici de mediu coordonate şi reducerea prin acţiuni comune a deşeurilor maritime în Bazinul Mării Negre, PI 2.2 2.2 Promovarea în comun a unor acţiuni având ca scop conştientizarea privind deşeurile maritime şi riverane.

Activitatea de ecologizare se va derula în data de 17 iulie 2022, pe Faleza Inferioară a Dunării începând cu ora 8:00.

Parteneri în cadrul proiectului:

• Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” – Romania
  • Asociatia Pro Natura Galati - Romania
  • Fundația URBAN pentru Dezvoltare Durabilă– Armenia
  • Uniunea Oamenilor de Știință Imereti "Spectri"– Georgia
  • Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană- Republica Moldova

Pentru informaţii suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm contactaţi  Asociaţia PRO NATURA Galați, telefon: +40748209450, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..