18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI „DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA VALEA MĂRULUI, JUDEȚUL GALAȚI CU ECHIPAMENTE ELECTRONICE”
COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI „DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA VALEA MĂRULUI, JUDEȚUL GALAȚI CU ECHIPAMENTE ELECTRONICE”

COMUNA VALEA MĂRULUI, cu sediul în județul Galați, localitatea Valea Mărului, str. Preot, nr. 2, telefon 0236.863.400, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., înregistrată sub nr. 19235, la Registrul autorităților publice, CIF 3655900, reprezentată legal prin Doca Virgil Primar, anunță finalizarea proiectului ”Dotarea unităților de învățământ din Comuna Valea Mărului, Județul Galați cu echipamente electronice”, cod MySMIS 145251, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională  în baza Contractului de finanțare nr. 159  din 13.07.2021, încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizare a României, în calitate de Organism Intermediar  pentru Programul Operațional Competitivitate.

Valoarea totală a proiectului este de 477.094,59 lei  din care valoare nerambursabilă acordată din FEDR 337.865,12 lei.

Obiectivul principal al proiectului este asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare on-line prin dotarea acestora cu echipamentele mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare cu abonament la internet pe o perioada de 24 luni inclus, precum și a echipamentelor electronice necesare  la nivelul unităților de învățământ preuniversitar pentru a desfășura în bune condiții activitățile didactice (în mediul on-line).

Rezultatele estimate constau în:

1. Realizarea de intervenții legate de Tehnologia Informației și Comunicațiilor prin dotarea elevilor înscriși la unitățile de învățământ preuniversitar din comuna, definiți conform ghidului solicitantului, cu echipamente mobile de tipul tabletelor școlare precum și sprijinirea învățătorilor și a profesorilor prin achiziționarea altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line în anul școlar 2014 - 2020.

2. Asigurarea transparenței prin promovarea și vizibilitatea proiectului.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul  Operațional Competitivitate 2014 – 2020 „Competitivi împreună”

Doca Florin – Manager de proiect

Tel/Fax: 0726710231/0336402432

Web: www.primariavaleamarului.ro


Articole înrudite