23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D” 20.11.2018
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D” 20.11.2018

Link Design Innovator SRL-D, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Diversificarea activității firmei Link Design Innovator SRL-D”, cod MySMIS 112924, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.                                         

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.336.370,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 894.400,00 lei.

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului este acela de creștere a competitivității noii afaceri propuse prin implementarea proiectului, de prestări servicii de pregătire a terenului, activitate ce se va desfășura în baza codului CAEN 4312-Lucrări de pregătire a terenului, în condițiile asigurării dezvoltării durabile și îmbunătățirii poziției pe piața pe care va activa firma Link Design Innovator SRL-D. Societatea consideră finanțarea prin prezentul program o oportunitate, întrucât îi va asigura resursele necesare achiziționării unui utilaj nou pentru desfășurarea acestei activități noi.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. 1. Creșterea cifrei de afaceri cu minim 90% în anul implementării proiectului de investiții și cu minim 1% în următorii ani previzionați. Se vor menține și activitățile curente ale societății, însă impactul semnificativ asupra veniturilor și profiturilor realizate de societate va fi generat de noua activitate. Acest lucru se va datora faptului că societatea va avea colaborări cu clienți importanți, respectiv societăți din domeniul construcțiilor, precum și alte categorii de clienți.
  2. 2. Pentru a dezvolta noua activitate, societatea va avea nevoie de un număr de salariați mai mare care să fie implicați atât în procesul de pregătire a terenului, cât și în celelalte activități, astfel că societatea va menține angajatul actual și va crea în perioada implementării proiectului de investiții și va mentine pe întreaga perioadă de monitorizare, 3 noi locuri de muncă.

Durata de implementare a proiectului este de 23 luni (01.01.2017  -  30.11.2018 ).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Link Design Innovator SRL-D, 0740071520, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite