03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lansarea proiectului „Diversificarea serviciilor societății Arestetica prin achiziție echipamente specifice” 16.09.2018
Lansarea proiectului „Diversificarea serviciilor societății Arestetica prin achiziție echipamente specifice” 16.09.2018

S.C. ARESTETICA S.R.L cu sediul social în Municipiul Galați, str. Brăilei, nr. 78, Bl. BR4A, sc. B, etaj Parter, județul Galați, derulează, începând cu data de 25.07.2018 proiectul cu titlul “Diversificarea serviciilor societății Arestetica prin achiziție echipamente specifice”, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management POR 2014-2020 și cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 2.579.316,43 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1.551.066,49 lei.

Codul MY SMIS al proiectului este 115635. Proiectul se implementează în Municipiul Galați, str. Brăliei nr. 78, Bl.4A, Sc. B, etaj Parter, județul Galați, pe o perioadă de 21 de luni, până cel târziu la data de 28.02.2019.  

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2.”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2. “Sprijinrea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a societății S.C. ARESTETICA S.R.L. prin diversificarea serviciilor medicale din domeniul „Activități de asistență medicală specializată” – CAEN 8622 în domeniul medicinei dermatologice și esteticii medicale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. 1. - creșterea cifrei de afaceri cu minim 20%, prin diversificarea serviciilor medicale din domeniul „Activități de asistență medicală specializată” începand cu anul 1 de la finalizarea implementarii proiectului;
  2. 2. - creșterea calității serviciilor prin certificarea serviciilor medicale și implementarea sistemului de managementul calității și creșterea vizibilității prin participarea la evenimente internaționale de promovare din domeniul medical;
  3. 3. - angajarea unei persoane din categorii defavorizate, în ultima luna de implementare a proiectului.

Informații suplimentare se pot obține la: Telefon: 0744.789.367, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Persoana de contact: Tănase Marian – Administrator


Articole înrudite