24 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gheboasă intră în politică: «Vreau să fiu preşedinte!»
Gheboasă intră în politică: «Vreau să fiu preşedinte!»

Trapperul Gheboasă este unul dintre artiştii care au cântat la ediţia din acest an a festivalului Untold. Reprezentaţia sa a creat însă un val de reacţii fără precedent în mediul online. Cântăreţul este acuzat că versurile pieselor sale au fost total nepotrivite pentru un asemenea eveniment la care au participat foarte mulţi tineri. La câteva zile de la izbucnirea acestor controverse, Gheboasă a anunţat că vrea să intre în politică, notează cancan.ro.

Untold este unul dintre cele mai importante evenimente artistice din ţara noastră. În fiecare an, mii de tineri iau cu asalt festivalul organizat la Cluj pentru a se delecta cu muzica artiştilor preferaţi. Şi ediţia de anul acesta s-a bucurat de un succes uriaş.
Printre artiştii care au urcat pe scena festivalului Untold 2023 s-a numărat şi trapperul Gheboasă, pe numele său real Gavriş Gabriel. Acesta se bucură de mult succes în rândul tinerilor, astfel că reprezentaţia sa a fost aşteptată cu mult interes. Versurile pieselor pe care le-a interpretat au stârnit, însă, un val de reacţii extrem de dure în mediul online. Mai exact, mulţi îl acuză pe cântăreţ că a folosit un limbaj total neadecvat pe scena festivalului de la Cluj (video jos).

Invitat în cadrul emisiunii Punctul Culminant, Gheboasă a făcut un anunţ neaşteptat. Cântăreţul vrea să intre în politică şi să devină preşedintele Partidului romilor. Mai mult, el l-a rugat pe moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, să-l înştiinţeze pe Victor Ponta de acest lucru.
Eu sunt ţigan, nu sunt român şi am văzut că aveţi o legătură foarte strânsă cu Victor Ponta şi aş dori să îl înştiinţaţi cumva că îmi doresc să ajung preşedinte la Partida romilor. Dacă se poate să facă cumva, să mă aducă în funcţie”, a spus Gheboasă la România TV.


Articole înrudite