20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Horia Moculescu, profund marcat de moartea lui Naomi: «L-am cunoscut în toate ipostazele!» (VIDEO)
Horia Moculescu, profund marcat de moartea lui Naomi: «L-am cunoscut în toate ipostazele!» (VIDEO)

Vestea a picat ca un trăsnet printre vedete. Acum, nume mari din România fac chetă pentru a strânge bani ca să poată aduce trupul neînsufleţit al solistei în România!

Foarte mulţi artişti din România au reacţionat la vestea morţii subite a lui Naomi. Printre cei profund marcaţi se numără şi compozitorul Horia Moculescu care a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului transgender care, cu ani în urmă, obişnuia să fie o prezenţă spumoasă pe micile ecrane şi făcea senzaţie în emisiunile la care era invitată, potrivit dcnews.ro.

Horia Moculescu spune că Naomi i-a interpretat mai multe piese în cadrul concursurilor de talente muzicale, printre care şi "Salcia" care a rămas în memoria românilor drept o interpretare de excepţie, plină de emoţie (video jos). Acesta spune că avea într-adevăr un timbru foarte plăcut şi chiar şi tehnică muzicală pe care şi-o perfecţionase în timp.

"A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa «Salcia» de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, şi ca solist, Florin, şi ca Naomi, cu se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească D-zeu în pace", a mărturisit Horia Moculescu pentru playtech.ro.

Naomi Moldovan s-a stins din viaţă la doar 47 de ani, vineri, 19 aprilie 2024, într-un spital din Dortmunt, Germania. Era deja în comă de mai multe zile întrucât suferise un AVC. În momentul de faţă, mai multe vedete din România strâng bani pentru a-i putea duce trupul neînsufleţit în ţară, pentru înmormântare.

Odihnă veşnică!


Articole înrudite