23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Survivor All Stars | Zanni răspunde acuzaţiilor de blat cu producţia: „Oamenii au votat naturaleţea, nu laşitatea” (VIDEO)
Survivor All Stars | Zanni răspunde acuzaţiilor de blat cu producţia: „Oamenii au votat naturaleţea, nu laşitatea” (VIDEO)

Zanni este marele câştigător al premiului pus în joc la Survivor All Stars. Finala s-a adjudecat între artist şi Iancu Sterp, iar publicul şi-a votat câştigătorul!

Zannidache este cel care a primit trofeul şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Artistul a aterizat cu avionul duminică şi a sosit în aeroport cu trofeul în mână. A fost întâmpinat de fanii care l-au votat în număr mare, dovadă că tânărul cântăreţ este iubit de public. Cu toate acestea, au existat şi acuzaţii la adresa lui că ar fi revenit în concurs cu scopul de a câştiga şi că ar fi favoritul producţiei. Zannidache a răspuns tuturor acuzaţiilor într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, dar a spus şi ce l-a făcut învingător. „Sunt Zannidache, am câştigat Survivor de două ori. Mă simt foarte bine, sunt înconjurat de toţi oamenii care m-au votat. Au votat dreptatea, au votat naturaleţea, au votat talentul. Nu au votat laşitate şi nu mai spun. Mă simt foarte bine, mă simt îndreptăţit”, a spus Zanni pentru CANCAN.RO.

A fost o schemă de a-l face cu orice preţ învingător?

Survivor a fost o călătorie lungă pentru toţi concurenţii înscrişi în competiţie. Este un test dur în faţa căruia participanţii trebuie să îşi arate forţele proprii şi să descopere ce grad de rezistenţă deţin. Lipsa condiţiilor îi determină pe concurenţi să se arate aşa cum sunt, fără filtre. Încă de la începutul sezonului All Stars, Zannidache, câştigătorul celui de-al doilea sezon s-a bucurat de susţinerea unui număr impresionant de fani. Cu ajutorul lor a fost, din nou, desemnat câştigător, de data aceasta în sezonul suprem. Însă, imediat cum a primit trofeul, au existat şi acuzaţii de blat cu producţia. Unii au susţinut că întoarcerea lui Zanni, care fusese eliminat în primă fază din competiţie, a fost o schemă de a-l face cu orice preţ învingător.

«Vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereţi!»

În plus, Culiţă Sterp a dezvăluit că nu i se înregistrează voturile către fratele său Iancu. Imediat, fanii lui Iancu Sterp au susţinut acelaşi lucru. Ba chiar, au mers şi mai departe şi au acuzat că Zannidache ar fi avut pile la producţie. „Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu şi să înmulţească cu 100 ca să îşi dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă. Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi. Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferenţa de acum trei ani şi cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat şi vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereţi”, a spus Zanni.

«Asta voi face cu premiul câştigat la Survivor!»

Zanni a plecat din Republica Dominicană nu doar cu trofeul Survivor All Stars, ci şi cu premiul de 100.000 de euro. Ca şi prima dată, protejatul lui Alex Velea nu are de gând să-i cheltuie pe plăceri de moment, cum le numeşte el, ci vrea să-i investească. Dacă în 2021, cântăreţul şi-a achiziţionat primul apartament din premiul de la Survivor, şi de această dată Zanni are planul bine pus la punct. Nu se va bucura doar el de ei, ci, ca un adevărat businessman, îi va folosi pentru o investiţie ce îi va aduce în timp câştiguri: „Vreau să îmi fac nişte cabane la munte unde să vină toată lumea care m-a iubit şi toată lumea care vrea o vacanţă. Undeva în munţi voi face cabanele, asta voi face cu premiul câştigat la Survivor. Nu sunt dispus să pierd banii, vreau să-i investesc. Prima data mi-am cumpărat un apartament din banii câştigaţi la Survivor”.

A crescut în centrul de plasament

Zannidache a devenit cunoscut după ce a participat la Chefi la Cuţite în urmă cu trei ani şi jumătate. Tânărul care a crescut în centrul de plasament a vrut mereu să-şi depăşească condiţia. A muncit şi a ajuns unde şi-a dorit, iar asta îi sfătuieşte pe toţi cei care îl urmăresc şi trec prin momente dificile. „Mi-am luat puterea din sărăcie, din foame. Pe oamenii care dau de greu îi sfătuiesc să caute o portiţă în viaţa lor, o rază de soare şi să se agaţe de ea. Să nu mai iasă în cluburi, să nu se mai bucure la plăceri de moment, să nu se drogheze, să nu iasă în cluburi. Să nu se mai uite la haine de firmă, să se dezvolte. Sunt multe sfaturi pe care mulţi tineri le ignoră. Cred că ar trebui să le dau sfaturi părinţilor care îşi educă copiii să nu-i mai lase să se dezvolte în halul ăsta”, a mai spus Zanni pentru CANCAN.RO.

👉 VIDEO AICI! 👈


Articole înrudite