18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Combinatul a întârziat lucrarea!» Grindeanu, despre drumul expres Brăila-Galaţi, finalizat 85% (FOTO)
«Combinatul a întârziat lucrarea!» Grindeanu, despre drumul expres Brăila-Galaţi, finalizat 85% (FOTO)

Pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi, unde ministrul Grindeanu a ajuns în vizită de lucru, situaţia este în grafic, chiar dacă au fost probleme. Lucrarea este la circa 85 la sută gata.
"Lucrările au înaintat foarte bine, a fost un blocaj pe care trebuie să îl menţionez, blocaj care a fost depăşit. A fost legat de tablierul metalic care trebuia să vină din zona de aici, de la Galaţi. Combinatul a întârziat lucrarea, dar acum s-a intrat într-un grafic normal. Sfârşitul anului ne va prinde cu această lucrare terminată. Sunt undeva la 80 şi ceva la sută, 85, gata", a precizat Sorin Grindeanu, ministrul Trasporturilor.
Joi, 05 iunei 2024, va fi supusă aprobării, în şedinţa de Guvern, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru un nou drum expres Brăila-Focşani, care va face descărcarea de pe toată Moldova pe podul suspendat de la Brăila şi va ajunge la Tulcea/Constanţa. În România, în acest moment sunt aproape 800 km de drum expres şi autostradă în lucru.
În aprilie 2024, Monitorul de Galaţi relata că lucrările la drumul expres Brăila-Galaţi au ajuns la un stadiu fizic de 80%.

Citeşte şi Firma care a făcut Podul peste Dunăre cere 230 de milioane de lei ca să dea drumul la circulaţie

  • Galerie Foto:

Articole înrudite