22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Rapper celebru mort la doar 45 de ani. S-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert
VIDEO: Rapper celebru mort la doar 45 de ani. S-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Big Pokey (foto jos ), un rapper din Houston, Texas, care a ajutat la transformarea scenei hip-hop din acest oraş american, a murit la vârsta de 45 de ani după ce s-a prăbuşit pe scenă sâmbătă, în timpul unui concert, informează DPA.
Big Pokey, pe numele real Milton Powell, a decedat duminică, a confirmat un reprezentant al muzicianului într-o declaraţie oferită The Times. Nu a fost precizată cauza decesului.
"Cu profundă tristeţe împărtăşim vestea trecerii în nefiinţă a iubitului nostru Milton 'Big Pokey' Powell", se arată în declaraţie.

Vestea morţii lui Big Pokey a apărut la scurt timp după ce o înregistrare în care se poate vedea cum interpretul hitului "Who Dat Talking Down" (video sus ) cade brusc la podea în timpul unui concert într-un bar din Beaumont, Texas, a început să circule online (video jos ).

Big Pokey a fost unul dintre membrii iniţiali ai influentului colectiv de hip-hop din Houston Screwed Up Click. El era cunoscut şi pentru cariera sa solo, inclusiv pentru albumul său de debut din 1999, "The Hardest Pit in the Litter".
Muzicianul îşi lansase cel mai recent album de studio, "Sensei", în mai 2021, dar şi un EP cu un alt rapper din Houston, J Dawg, în martie 2023. Big Pokey a colaborat şi cu rapperiţa Megan Thee Stallion pentru piesa "Southside Royalty Freestyle" de pe albumul ei din 2022, "Traumazine", notează Agerpres.

Tag-uri:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite