19 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A murit actriţa Nataşa Raab
A murit actriţa Nataşa Raab

Actriţa Nataşa Raab a încetat din viaţă luni, 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani, au anunţat apropiaţii artistei. Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Ungureni din Craiova, potrivit UNITER!

În anul 2015, actriţa, care a jucat pe scena Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, a primit titlul de Cetăţean de onoare al Craiovei. "O mare artistă îşi joacă, de astăzi, cel mai greu rol: cel pentru eternitate! Puternică şi seducătoare, elegantă şi distinsă, Nataşa Raab a fost una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale Teatrului Naţional Craiova. Cetăţean de Onoare al Băniei, Nataşa Raab rămâne în memoria publicului pentru jocul său plin de forţă, pentru stilul actoricesc inconfundabil, dar şi un model de viaţă pentru tinerii ce aspiră la faima artei teatrale. A cucerit o lume întreagă cu talentul său. De astăzi, cucereşte universul. Drum lin în lumină!", a transmis primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu.

! Precizăm că în anul 1988, Nataşa Raab a primit, la Galaţi, Premiul I de interpretare la Gala Comediei Româneşti, pentru rolul Severina din "Stress" de M.R. Iacoban (regia Mircea Albulescu). Odihnă veşnică!


Articole înrudite