19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elev mort după ce s-a aruncat de la etaj, la Alba Iulia
Elev mort după ce s-a aruncat de la etaj, la Alba Iulia

Un elev, în vârstă de 15 ani, de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, joi, după ce a căzut de la etajul 4 al internatului în care era cazat. Principala ipoteză este că ar fi recurs la un gest extrem pentru că anchetatorii au găsit inclusiv un bilet de adio în camera acestuia.
Incidentul s-a petrecut la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. E vorba de un tânăr de 15 ani care era elev acolo. Oamenii l-au descoperit pe elev în curtea acestei instituţii de învăţământ şi au sunat la 112. La faţa locului au ajuns cei de la ambulanţă şi au încercat să-i aplice manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul. Potrivit jurnaliştilor din presa locală, elevul a fost prezent la apelul de dimineaţă care se face în acea unitate de învăţământ, era în haine militare, mai apoi s-a dus în cameră şi s-ar fi schimbat în haine civile. De la acest moment până la cel în care a fost descoperit fără viaţă în curtea instituţiei a durat destul de puţin timp, potrivit digi24.ro.
Poliţiştii au percheziţionat camera elevului din internatul în care era cazat şi au găsit un bilet de adio adresat familiei. Sinuciderea rămâne însă doar o ipoteză, iar poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Articole înrudite