16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elev de 15 ani găsit spânzurat în toaleta căminului, la Bacău
Elev de 15 ani găsit spânzurat în toaleta căminului, la Bacău

Un elev de clasa a IX-a a fost găsit mort, vineri, în toaleta căminului liceului din Bacău la care învăţa. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bacău spun că băiatul s-a spânzurat, el lăsând şi un bilet în care vorbeşte despre o dezamăgire în dragoste, scrie unupetrotus.ro, citat de hotnews.ro.
Tragedia a avut loc în căminul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău, iar primele indicii arată că băiatul s-ar fi sinucis în urma dezamăgiri sentimentale, acesta lăsând şi un bilet prin care şi-a explicat gestul extrem.
„Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău a fost informat de conducerea Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău despre faptul că, în această dimineaţă, un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat în toaleta căminului unde era cazat. A fost chemat imediat Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat. A fost anunţat şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie, care a sosit la faţa locului pentru a cerceta împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment. Primele indicii arată că tragicul incident a avut loc ca urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit şi un bilet prin care elevul şi-a explicat gestul”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău, citaţi de unupetrotus.ro.


Articole înrudite