23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Panică acasă la Tonciu! Grenadă găsită pe clanţa uşii
Panică acasă la Tonciu! Grenadă găsită pe clanţa uşii

Alertă pe o stradă din Bucureşti. Circulaţia a fost restricţionată, iar elevii şi profesorii de la o şcoală din proximitate au fost evacuaţi după ce o grenadă a fost găsită în dreptul casei mamei Andreei Tonciu, notează stirileprotv.ro.
Se pare că grenada a fost găsită pe clanţa uşii casei de către sora Andreei Tonciu, marţi seară în jurul orei 23:00 şi ar fi aruncat-o în stradă, conform unor surse Ştirile PROTV. Ulterior, un trecător ar fi alertat autorităţile.
„În această dimineaţă, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricţionării traficului pe toată strada”, a transmis Poliţia Capitalei.
Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor şi a personalului didactic, aflaţi în şcoala din proximitate.
De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sosiţi la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol.
La acest moment, activităţile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la faţa locului.


Articole înrudite