16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Galaţi
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Galaţi

Asociaţia Animal Society reia, în parteneriat cu Vier Pfoten şi cu Primăria municipiului Galaţi, campania de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Galaţi.

În cadrul acestei campanii, până în prezent au fost deja sterilizaţi peste 1.000 de câini de rasă comună din Galaţi în prima etapă a unui amplu proiect, desfăşurată în 2019. O altă acţiune de sterilizare, începută în luna martie 2020 şi întreruptă ulterior din cauza pandemiei de coronavirus, va fi reluată în perioada 15 iunie - 03 iulie 2020.

Sterilizările vor avea loc pe strada Zimbrului nr. 1 şi se vor desfăşura pe bază de programări, acestea putând fi făcute la numărul 0730-583.510, de luni până vineri, între orele 09.00 - 16.00.

Proiectul din care face parte campania este prevăzut să dureze doi ani şi are drept scop gestionarea eficientă a populaţiei de câini şi creşterea nivelului de conştientizare cu privire la importanţa sterilizării, vaccinării, prevenirii abandonului şi adopţiilor. O nouă rundă de sterilizări este programată pentru luna septembrie.


Articole înrudite