06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cadouri electorale de la PNL Galaţi: acadele, gel de duş, detergent de vase
Cadouri electorale de la PNL Galaţi: acadele, gel de duş, detergent de vase

Gel de duş „ce curăţă şi împrospătează pielea”, detergent de vase „ce îndepărtează rapid grăsimile şi murdăria lăsând vasele curate”, şerveţele umede, acadele cu aromă de fructe şi alte produse inscripţionate cu numele preşedintelui PNL Galaţi, George Stângă, au fost împărţite cetăţenilor din judeţ, dar şi din municipiul Galaţi.
Pe unele produse scrie „Micşorăm preţul apei, petiţie iniţiată de George Stângă” şi „produs în România pentru PNL Galaţi”, iar pe altele este doar sigla PNL.
Printre primii care şi-au arătat public indignarea faţă de practicile electorale ale PNL Galaţi a fost deputatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei.
„Haideţi să fim serioşi, să nu ne mai batem joc de oameni. Noi avem nevoie de proiecte, de lucruri serioase pentru români. Noi, politicienii, trebuie să fim asumaţi şi să facem. S-a terminat cu făina şi zahărul, acum am început cu gelul de duş. E ceva de noaptea minţii. Miroase a dispreţ, a bătaie de joc, a batjocură pentru gălăţeni. Sunt tiruri întregi cu bazaconii din astea, cu produse mizerabile din astea cu care înjoseşti gălăţenii”, a spus Laurenţiu Viorel Gîdei.
Întrebat despre aceste produse, preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, ne-a declarat scurt şi cuprinzător: „Dacă cineva consideră că am făcut ceva ilegal să se adreseze instituţiilor abilitate”.
Dacă practicile de atragere a alegătorilor sunt probabil la limita legalităţii, nu la fel se poate spune despre moralitatea acestui gest. Iar despre mesajul fiecărui produs în parte, ce se mai poate spune: ce îndemn electoral poate transmite o acadea? Dar un gel de duş?


Articole înrudite