Un nou atac al unui pacient internat la Psihiatrie Recomandat

Miercuri, 04 Septembrie 2019 12:41
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi angajaţi ai secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' din Focşani au fost agresaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de către un pacient aflat sub influenţa unor substanţe interzise.

"Astăzi (n.r. - miercuri), la orele 02,59, am fost solicitaţi în sprijin la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea, unde era sesizat faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Focşani, se manifesta agresiv fizic şi verbal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj compus din şase jandarmi şi o autospecială, care au procedat la imobilizarea persoanei, împreună cu patrula Poliţiei care se afla la faţa locului", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea, Florin Sima.

Bărbatul ar fi fost adus de familie în cursul zilei de marţi şi internat la Psihiatrie, fiind cunoscut cu probleme legate de dependenţa de droguri. De altfel, în urma testelor, acesta a ieşit pozitiv la etnobotanice, marijuana şi canabis. Doi dintre angajaţii Secţiei de Psihiatrie se află în prezent sub supraveghere şi sunt supuşi mai multor investigaţii medicale, după ce ar fi fost loviţi în zona capului. Bărbatul agresiv a rămas internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Reamintim că în noaptea de 17 spre 18 august, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, din judeţul Buzău, un bărbat de 38 de ani a atacat mai mulţi pacienţi cu un stativ de perfuzii. Acesta era internat pentru tratarea etilismului cronic. Numărul deceselor provocate de atacator este de şase. În continuare, alte şapte persoane sunt internate în spitalele din Capitală.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu