Estimările arată că 10% dintre bărbaţi şi 25% dintre femei suferă de migrene ocazional sau în mod regulat. Mulţi dintre cei suferinzi sunt convinşi că anumite alimente pot provoca aceste cr ...
Meniţi să îmbunătăţească sănătatea celulelor şi să întârzie îmbătrânirea, antioxidanţii ar putea avea un efect negativ asupra melanomului, cel mai ucigător cancer de piele, facilitâ ...
Este important de ştiut că ceea ce mâncăm influenţează în mare măsură capacitatea noastră de concentrare, dar şi, în general, starea noastră emoţională, existând o serie de alimente ca ...
Un pahar de vin roşu la cină îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară a persoanelor care suferă de diabet de tip 2, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea Ben Guri ...
Mai puţin de 40% dintre copiii din întreaga lume sunt alăptaţi exclusiv la sân până la vârsta de 6 luni, potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) care marchează între 11 ...
Există o serie de alimente imunostimulatoare, între acestea unele legume, alimentele fermentate, peştele, ceapa şi usturoiul, dar şi fructe şi chiar condimente, susţin nutriţioniştii.
Astfel ...
Persoanele amatoare de gust amar ar prezenta tendinţe mai mari spre sadism şi psihopatie decât toate celelalte persoane, potrivit unei echipe de cercetători austrieci, care s-a ocupat de legături ...
Palparea utilizată în orice examinare medicală pentru diagnosticare sau prescrierea unor teste suplimentare nu a putut funcţiona până acum în ceea ce priveşte creierul, care este protejat de c ...
Copiii şi adolescenţii care consumă regulat iaurt au un aport caloric şi de grăsimi mai redus, un aport crescut de calciu, potasiu şi vitamina D, valori mai mici pentru indicele de masă corpora ...
La nivelul judeţului Galaţi a început efectiv campania de vaccinare antigripală.
„În medie, pentru medicii de framilie s-au distribuit câte 30 de doze de vaccin antigripal. Anul trecut media ...
Furia poarte scurta drastic viaţa, indică rezultatele unui nou studiu desfăşurat în SUA. Pentru a ajunge la aceste concluzii, specialiştii de la Universitatea din Iowa au analizat mai multe date ...
Delicios, crocant, suculent şi aromat, mărul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de către consumatori.
Mărul (Malus domestica) este fructul unui copac de dimensiuni medii, care a ...
Fumatul este principalul factor de risc pentru infarctul de miocard la populaţia tânără din România, au atenţionat specialiştii în cadrul dezbaterii "Despre fumat: de la teorie la public", org ...
Numărul gălăţenilor pe care frigul i-a trimis la doctor iar pe unii chiar la spital, cu afecţiuni respiratorii, aproape că s-a dublat faţă de săptămâna anterioară de raportare. De la 1.141 ...
Alegerile alimentare şi activitatea fizică nu sunt singurii factori implicaţi în procesul de pierdere a greutăţii. Un nou studiu evidenţiază efectele negative ale diferitelor moduri de viaţă ...
Sănătatea adolescenţilor este neglijată mult prea des şi slab luată în considerare de autorităţile medicale, astfel încât aceşti tineri sunt deosebit de vulnerabili şi au acces la servici ...