08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Liga I la baschet masculin a programat sâmbătă partidele unei noi etape. Echipa gălăţeană a continuat seria evoluţiilor bune şi, după victoria de la Piteşti, a spart gheaţa şi pe teren propriu. Partida cu Farul 2 Constanţa a fost la discreţia băieţilor pregătiţi de Gelu Cazanoschi care după un joc foarte bun s-au impus la 40 de puncte diferenţă, reuşind a doua victorie consecutivă.

Rezultat final: Phoenix - Farul 2 Constanţa 95-55. Antrenorul gălăţean i-a remarcat pentru evoluţia avută pe: Popa, Tudorache, Roznovschi, Badea, G.Negoiţă, Ov. Negoiţă şi Ciubotariu. Etapa viitoare, gălăţenii vor juca la Poli Iaşi (joi). Tot sâmbătă a fost programată etapă în Campionatul Naţional Under 16. Phoenix LPS s-a deplasat la Braşov unde a întâlnit liderul, CSU Cuadripol. Deşi a avut trei absenţe: Gheţău, Dumitru şi Cojocaru, echipa gălăţeană care a fost condusă de pe bancă de antrenorul Tudose Teodoraşcu s-a mişcat destul de bine dar aruncările libere i-au trădat şi în cele din urmă au trebuit să se recunoască învinşi, scor final 74-80. O notă de trecere pentru prestaţia sa a primit Cristi Cojiţă.

Etapa viitoare, echipa noastră va juca astfel: cu CSS Tg. Secuiesc (9 noiembrie, U 16), pe teren propriu, respectiv la CSS Ploieşti (10 noiembrie, U 18).


Articole înrudite