04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FC Oţelul Galaţi - Victoria Brăneşti 1-1 (0-1)
stadion „Oţelul”, spectatori: 6.000
Au marcat: Pena (min. 90+2) respectiv R. Avram (min. 36)
Formaţii:
FC Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Neagu (min. 64 Pena), Giurgiu - Antal (min. 58 L. Iorga), Viglianti, S. Ilie (min. 78 Ochiroşii) - Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Victoria Brăneşti: Stoicescu - Maghici, Bar, Marincău, Nicola - Al. Iacob - R. Avram, Popa, Olariu, Nicoară (min. 74 Ispir) - B. Oprea (min. 80 Coman). Antrenor: Ilie Stan.
cartonaşe galbene: Neagu (min.62), Paraschiv (min. 76) respectiv D. Popa (min. 78)
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti)
Asistenţi: Iulian Radu şi Vasile Marinescu, ambii din Bucureşti

Directorul general Marius Stan a atras atenţia încă de joi că Victoria Brăneşti va fi un adversar incomod, care trebuie tratat cu maximă seriozitate. Şi câtă dreptate a avut! Oaspeţii au început avântat şi chiar din start Marincău, un adevărat turn de control, a urcat în celălalt careu unde a încercat o execuţie pretenţioasă. De partea cealaltă, roş-alb-albaştrii au făcut cea mai slabă repriză de pe teren propriu din acest sezon, fiind taxaţi prompt. La o fază banală, brăneştenii au deschis scorul prin Avram, care a progitat de o greşeală de începător a lui Sălăgeanu. Singura echipă sătească din primul eşalon a intrat la vestiare cu avantaj minim deşi a mai avut o bară prin Popa.

Ocazii cu nemiluita şi ghinion cât cuprinde

Cu totul altfel au decurs ostilităţile în partea a doua, când Oţelul a preluat iniţiativa. Ocaziile la poarta lui Stoicescu s-au înmulţit: S. Ilie, în două rânduri, Paraschiv, Iorga, cu un şut în bară, Sălăgeanu sau Pena. Până la urmă golul a căzut în cel de-al doilea minut de prelungiri, în urma unui şut deviat al lui Pena. După XV etape, trupa lui Dorinel Munteanu se menţine în fotoliul de lider cu 33 de puncte.

Declaraţii:

Marius Stan - director general Oţelul: „Este clar, nu a fost ziua noastră, am avut şi ceva ghinion. Era firesc să vină şi un astfel de moment. Am anticipat acest lucru şi am ţinut să le spun jucătorilor înainte de meci că vor întâlni o echipă care joacă bine. Brăneştiul s-a închis bine şi cred că punctul obţinut de această echipă este pe deplin meritat".
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Sunt nemulţumit pentru faptul că nu am câştigat. Au fost două reprize diferite, prima modestă din partea noastră, iar a doua în care am dominat total jocul, ne-am creat multe ocazii. Din păcate, cred că am avut ghinion. Ne-a lipsit total şansa. Sunt mulţumit de felul cum au arătat jucătorii mei din punct de vedere fizic, ţinând cont că ne apropiem de finalul primei părţi a campionatului şi îmi doresc să menţinem acest ritm şi în ultimele patru jocuri din acest an".


Articole înrudite