28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul se menţine neînvinsă în amicale
Oţelul se menţine neînvinsă în amicale

Superliga va debuta în mai puţin de două săptămâni. Aflată în cantonament în Austria, Oţelul Galaţi a susţinut vineri seara cel de-al doilea amical, în compania ucrainenilor din prima ligă de la FC Polissya Zhytomyr.

Roş-alb-albaştrii au condus cu 1-0 la pauză după reuşita lui Vasile Jardan, imediat după reluarea jocului, Ionuţ Neagu a dublat avantajul, dar ucrainenii au revenit şi au restabilit egalitatea în min.87.

O remiză nemeritată în opinia mea. Am vrut să văd la treabă toţi jucătorii, şi pe cei noi şi pe cei vechi, a fost un joc după care am tras câteva concluzii. Sigur, va trebui să arătăm altfel la următoarele două meciuri, nu ai voie să conduci cu 2-0 şi să primeşti apoi aşa uşor două goluri. Sunt mulţumit pentru efort, din punct de vedere fizic nu suntem la capacitate maximă, dar nici nu trebuia să fim în această perioadă, una peste alta a fost un test reuşit”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Formula de start a fost: Stoian - Nedelea, Ghiocel, Celea, Zhelev - Jardan, Cisotti, Lopez - Pop, Fatai, Bodişteanu. În repriza a doua au intrat: Păun - Nedelea, Yabre, Adăscăliţei, Panait - Zivulic, Neagu, Gaitan - Ursu, Gorovei, Dimitrov.

Oţelul va disputa un nou amical duminică, 2 iulie, în compania celor de NK Maribor, formaţia care a terminat pe locul 3 în prima ligă din Slovenia şi este calificată în preliminariile Conference League.


Articole înrudite