16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Patru arbitri români vor oficia meciuri la Campionatul European U21
Patru arbitri români vor oficia meciuri la Campionatul European U21

Patru arbitri români au fost selectaţi să oficieze la Campionatul European de tineret Under-21 din România şi Georgia, care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.
Astfel, la partidele din Georgia, din grupele A şi C, va fi prezentă o brigadă formată din Horaţiu Feşnic, care va fi ajutat de către asistenţii Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce la partidele pe care le va găzdui ţara noastră, contând pentru grupele B şi D, Andrei Chivulete este unul dintre cei doi arbitri de rezervă.
România găzduieşte Campionatul European de tineret Under-21 din 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under-21 Championship se va desfăşura în România şi Georgia în perioada 21 iunie - 8 iulie.
Bucureştiul va găzdui toate cele şase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croaţia şi Ucraina, cât şi un sfert de finală şi o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, din care fac parte Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia, cât şi un sfert de finală.
Selecţionata României, condusă de Emil Săndoi, efectuează între 5 şi 14 iunie un stagiu de pregătire în Italia, la Bagno di Romagna, notează Agerpres.


Articole înrudite