28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United s-a calificat lejer în sferturile de finală ale Cupei României
United s-a calificat lejer în sferturile de finală ale Cupei României

În weekend au fost programate partidele din optimile de finală ale Cupei României la futsal. United a avut o deplasare lungă tocmai la Şimand în celălalt capăt al ţării pentru duelul cu Şoimii.

„Tigrii” lui Florin Ignat nu au resimţit oboseala drumului, au rămas concentraţi, au marcat de 10 ori şi au obţinut o victorie scontată. Rezultat final: Şoimii -United 3-10 (1-4). Pentru echipa gălăţeană au marcat: Deiby 2 goluri, Cojocaru, Boşneagă, A.Sasse 2 g, Dudău 3 g, A.Cireş.

Formula de start: Cârdei -A.Sasse, Dudău, Cojocaru, Deiby. Au mai intrat: A.Cireş, Dima, Boşneagă, Araujo, Ignat, Toniţă.

United s-a calificat lejer în sferturile de finală unde va întâlni în deplasare pe deţinătoarea trofeului, CSM Deva, care a eliminat pe Ceahlăul Piatra Neamţ, după o victorie cu 9-4.

„Tigrii” Toniţă, Araujo, Dudău şi Crăciun au fost convocaţi la Naţionala României care pe 6-7 februarie va disputa la Tbilisi o dublă amicală cu Georgia. Liga 1 se va relua pe 14 februarie când campionii României vor juca la sala sporturilor Dunărea cu Sepsi SIC Sf.Gheorghe.

Tag-uri:

Articole înrudite