14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal, pe DN25, în judeţul Galaţi
Accident mortal, pe DN25, în judeţul Galaţi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localităţii Buceşti, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, în data de 28 ianuarie 2024, la ora 19:34, ar fi avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 69 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi către Tecuci, când a ajuns în localitatea Buceşti, ar fi surprins şi accidentat mortal, un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

La faţa locului au intervenit de urgenţă şi echipaje medicale de la ambulanţă, însă bărbatul accidentat, a cărui identitate urmează a fi stabilită, nu a răspuns manevrele de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.
Ulterior, poliţiştii au stabilit identitatea victimei. Este vorba de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din localitatea Buceşti, judeţul Galaţi.
La testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto rezultatul a fost negativ. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.


Articole înrudite