16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Copile atinse în zonele intime de un bărbat, în parcul Mihai Eminescu din Galaţi
Copile atinse în zonele intime de un bărbat, în parcul Mihai Eminescu din Galaţi

La sediul Secţiei 1 Poliţie Galaţi s-au prezentat, la data de 24 septembrie 2023, la ora 15.25, două minore, cu vârstele de 17, respectiv 13 ani, care au sesizat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, din municipiul Galaţi, un bărbat necunoscut le-ar fi atins în zonele intime, după care ar fi părăsit zona!

În cel mai scurt timp, în zona indicată a fost dirijat un echipaj de poliţie care, în baza semnalmentelor oferite de către cele două minore, a depistat şi identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din municipiul Galaţi.

! Din verificările preliminare efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi la Spitalul Elisabeta Doamna Galaţi, unde a fost internat.

"S-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut această faptă şi luarea măsurilor legale care se impun", transmite IPJ Galaţi.

Incidentul vine la câteva zile după ce alte două fete din Galaţi, de 16 ani, au fost agresate într-un autobuz, autorul fiind lăsat în libertate - detalii AICI!


Articole înrudite