Fiica i-a fost ucisă în Spania şi nici nu are cu ce o aduce acasă

Marți, 06 Iunie 2017 16:05
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A aflat că fiica i-a fost ucisă în Spania chiar de cel pe care îl credea un ginere de nota 10 iar acum nici nu are bani să îşi îngroape fata acasă.
Valentina Chirac, de 37 de ani, şi Jose Arellano erau împreună de 8 ani şi căsătoriţi de 6 ani. Aveau împreună şi o fetiţă. Aveau o firmă şi Valentina ţinea contabilitatea. Acum o lună cei trei au fost acasă, la mama femeii, în satul gălăţean Hanu Conachi, şi totul părea în regulă. Pe 27 mai, seara, mama Valentinei a primit un telefon de la fiul ei, stabilit tot în Spania, care i-a dat cumplita veste.
„Adevărul l-am aflat duminică, că a luat-o la Medicina Legală, şi acolo i-a spus că e crimă, că a găsit-o cu punga pe cap, cu bandă, şi cu mâinile legate, în dormitor, jos. Dar să ştiţi că mai vulcanică era fiica mea, pe cât timp el era o fire liniştită, calmă, mi s-a părut un om de nota zece”, spunea Lisaveta Rizea, mama Valentinei.
Femeia nu are bani să îşi aducă fiica acasă şi de aceea face apel la ajutor. I-ar trebui 10.000 de euro. I-a făcut un mic altar în curtea casei. Se pare că ar fi putut să apară scandal în familie după ce joi, cu două zile înainte de crimă, Valentina a aflat că soţul a trecut firma lor pe numele fratelui.
Fratele Valentinei spune că, din păcate, se mai cere o autopsie şi că cel puţin 2-3 luni va mai dura ancheta. Între timp poate face rost de bani...
Valentina mai avea încă doi copii, dar doar fetiţa de 6 ani era a soţului spaniol.
„Nici eu, ca frate, nu am putut să o văd până acum. M-au mai chemat să dau o declaraţie dar mi-au spus că trebuie să mai facă o autopsie şi mai durează încă 2-3 luni. Pe cumnatul meu l-au luat poliţiştii, toate probele duc la el, indirect“, spunea Fănel Chirac, fratele Valentinei.
Singura alinare a familiei ar fi să strângă bani pentru a o putea îngropa acasă şi s-a deschis un cont la BRD pe numele mamei, Rizea Lisaveta: RO91BRDE180SV13561761800.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu