18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţenii pot intra gratuit la UNTOLD sau Neversea dacă donează sânge
Gălăţenii pot intra gratuit la UNTOLD sau Neversea dacă donează sânge

Muzica dă viaţă, iar prin campania BLOOD NETWORK o poţi da mai departe! Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea dau startul celei mai longevive iniţiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 9-a ediţie. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.
În 2023, campania BLOOD NETWORK îi aşteaptă pe eroii care salvează vieţi să se implice, să susţină donarea de sânge şi să se bucure de cele mai frumoase experienţe de festival. Perioada de desfăşurare este 13 mai - 25 iunie, iar donatorii sunt aşteptaţi atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 oraşe din România, cât şi la centrele de transfuzii din ţară. 450 de mililitri de sânge, în atât stă, uneori, salvarea unei vieţi. Spitalele din ţară au nevoie anual de 500.000 de unităţi de sânge pentru a salva vieţi.

Donează la caravana mobilă şi primeşti bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea

Anul acesta, Alexandria şi Galaţi se alătură iniţiativei BLOOD NETWORK. Numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de 12: Cluj-Napoca, Timişoara, Zalău, Piatra-Neamţ, Craiova, Sibiu, Ploieşti, Bucureşti, Târgu Mureş, Constanţa, Alexandria şi Galaţi.
Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 şi 14:00, şi se înscriu în baza de date „Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 şi tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.
În 2023, Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA se alătură campaniei BLOOD NETWORK şi pune la dispoziţie ambulanţe în fiecare dintre cele 12 oraşe.
Donarea la caravana mobilă se face în limita capacităţii de recoltare.
Potrivit calendarului caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2023, la Galaţi, evenimentul de donare de sânge are loc în zilele de 17 şi 18 iunie 2023, la magazinul Kaufland de pe bulevardul Henri Coandă, nr. 7.
Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziţiona abonamente la preţuri speciale la UNTOLD sau Neversea.
Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:
Pentru UNTOLD: https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1
Pentru Neversea: https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1
Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Şi Eu Donez”, Reţeaua privată de Sănătate REGINA MARIA şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine. Programul festivalurilor este următorul: Neversea 2023 are loc între 6 şi 9 iulie în Constanţa; UNTOLD 2023 are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite