O asociaţie de proprietari din Galaţi a primit 6 amenzi în valoare de 18.000 lei Recomandat

Joi, 27 Ianuarie 2022 13:50
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ca urmare a unei sesizări a unui locatar supărat pe administraţia asociaţiei de proprietari din care face parte, Primăria municipiului Galaţi, prin Compartimentul Asociaţii de Proprietari, a declanşat, în luna decembrie 2021, un amplu control la asociaţia respectivă care s-a lăsat cu o avalanşă de sancţiuni.

În fapt, ca urmare a verificării activităţii Asociaţiei de Proprietari nr. 556 au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale. După cum ne-a informat Primăria Galaţi, sancţiunile s-au dat pentru că nu s-a convocat adunarea generală a membrilor asociaţiei, nu s-a încheiat poliţa de asigurare de răspundere civilă profesională, nu s-au luat măsurile în scopul constituirii fondului de rulment, dar şi pentru nerespectarea prevederilor privind plăţile curente ale asociaţiei de proprietari în contul curent al asociaţiei, nerespectarea prevederilor art. 70 privind veniturile obţinute din exploatarea proprietăţii comune, nerespectarea termenului de răspuns la solicitările locatarilor. Valoarea totală a sancţiunilor este de 18.000 lei.

Potrivit portalului Primăriei municipiului Galaţi, Asociaţia de Proprietari nr. 556 se află în cartierul Micro 21, pe str. Oţelarilor, nr. 23 B, bl. D9 B, sc. II, parter şi are arondate 108 apartamente.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu