17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Loredana luată în colimator de Dana Budeanu: Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele?
Loredana luată în colimator de Dana Budeanu: Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele?

Loredana a intrat în vizorul Danei Budeanu, care a criticat-o pentru pozele sexy postate în ultima perioadă. Dana Budeanu apreciază că Loredana este un artist de top, care nu are nevoie de astfel de imagini provocatoare pe reţelele de socializare pentru a atrage atenţia. Dana Budeanu îşi asumă chiar că Loredana se va supăra atât de tare din cauza criticilor ei, încât nu-i va mai vorbi de-acum încolo.

(Citește și Photoshop i-a furat buricul Loredanei Groza)

Dana Budeanu a comentat pozele vedelor plecate în Maldive şi Dubai, în această perioadă, dar şi decizia unor vedete de a poza provocator, precum Loredana. Designerul i-a transmis Loredanei că ea nu are să iasă în evidenţă expunându-şi anumite părţi ale corpului pentru că ea este valoroasă datorită vocii.

(Citește și Loredana Groza rămâne fermă pe poziţii: "Nu am nicio operaţie estetică!")

"Aşadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-aţi arătat bucile. Vreau să ştiu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, ţâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monştri pe faţă. Există nişte vedete. Cum eşti şi tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu eşti Loredana! Păi, ce faci tu, eşti cam şefă pe aici prin ţară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, eşti show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăţi bucile, ţâţele, dar n-ai voie să îţi pozezi părţile intime şi să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îţi încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ţâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poţi să nu mai vorbeşti cu mine acum", a spus Dana Budeanu, potrivit VIVA!.

Articole pe aceeași temă: Afectaţi de pandemie, Loredana Groza şi Ştefan Bănică Jr. primesc 58.000 lei din bani publici


Articole înrudite