25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oțelul încheie runda a doua din Superligă la Craiova
Oțelul încheie runda a doua din Superligă la Craiova

Cea de-a doua etapă a Superligii de fotbal se va încheia cu partida programată pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni, 24 iulie 2023, de la ora 21.30, între CSU Craiova și SC Oțelul Galați.

După ce au obținut un singur punct la debutul pe teren propriu cu UTA, roș-alb-albaștrii vor încerca să recupereze terenul pierdut chiar la prima deplasare de la revenirea în elita fotbalului românesc, una care se anunță de foc în Cetatea Băniei.

Aștept foarte mult de la echipa noastră. Am trecut de tracul debutului, avem în față o echipă puternică, o echipă care trage la titlu în fiecare an, cu un buget foarte mare. Nu și-au schimbat foarte mulți jucători în această perioadă. Eu văd prin asta un lucru pozitiv, adică echipa lor va fi mai omogenă. Dar, indiferent de calitățile sau defectele adversarului, noi trebuie să ne concentrăm, să mergem cu încredere, să investim foarte mult în acest joc, fizic, mental, tactic, ca să putem obține punct sau puncte la Craiova. Mi-aș dori să nu facem deplasarea degeaba, să aducem puncte, eu cred că potențialul echipei noastre se ridică la nivelul Superligii. Fiecare echipă are defecte și calități, dacă pot să spun așa. În primul rând îmi doresc de la echipa noastră să abordeze jocul fără emoții, fără trac și să ținem tempo-ul din primul până în ultimul minut. Suntem foarte bine pregătiți, chiar dacă unii au venit mai târziu. Nu știu cu ce echipă voi începe, dar aștept foarte mult de la jucătorii noștri care vor intra de la început sau pe parcursul jocului. Puterea echipei noastre este spiritul de echipă, puterea grupului. Îmi doresc să am o echipă foarte bine organizată tactic”, a declarat Dorinel Munteanu.

Roș-alb-albaștrii vor reveni în fața propriilor suporteri sâmbătă, 29 iulie 2023, de la ora 21.30, pentru duelul care cu siguranță va stârni un interes enorm cu FCSB din cea de-a treia rundă a Superligii.


Articole înrudite