20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prima femeie prefect din istoria Galaţiului a depus astăzi jurământul (FOTO)
Prima femeie prefect din istoria Galaţiului a depus astăzi jurământul (FOTO)

Judeţul Galaţi are pentru prima dată în istorie o femeie care ocupă funcţia de prefect. Andreea Anamaria Naggar a depus astăzi vineri, 12 aprilie 2024, jurământul, ceremonia de învestire desfăşurându-se în sistem de videoconferinţă. "Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună-credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Galaţi. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!", a jurat Andreea Naggar.
La ceremonia de învestire, în sala de şedinţe a Instituţiei Prefectului - Judeţul Galaţi, a fost prezent şi fostul prefect proaspăt demisionar, Claudiu Sorin Gavril, care a predat astfel ştafeta. Au fost prezenţi, de asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, senatori şi deputaţi social-democraţi, precum şi şefii instituţiilor care sunt în subordinea guvernului. Nu au lipsit de la ceremonie nici cei doi subprefecţi, Iulian Iosif şi Veronica Macri, alături secretarul general al prefecturii, Nicoleta Butunoiu. Imagini, mai jos!
! Despre numirea sa, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Andreea Naggar a fost numită de guvern în funcţia de prefect al judeţului Galaţi", iar despre demisia fostului prefect, în articolul "Galaţiul a rămas fără prefect! Claudiu-Sorin Gavril şi-a dat demisia".

  • Galerie Foto:

Articole înrudite