19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE! Probleme la Facebook, Instagram și Messenger
UPDATE! Probleme la Facebook, Instagram și Messenger

Aplicațiile Facebook, Instagram și Messenger întâmpină probleme, marți, 05 martie 2024. Problemele au apărut în jurul orei 17.10. Utilizatorii au fost scoși, delogați din aplicații, și nu se mai pot intra în ele. Mai mult de atât, cei care încearcă să se logheze primesc un mesaj că parola nu este cea corectă. Pe pagina de web DownDetector, sunt peste 120.000 de persoane care au raportat probleme la cele trei aplicații, potrivit alba24.ro.

UPDATE: Aplicaţiile au căzut pentru 1 oră

Utilizatorii nu s-au mai pot loga pe platforme sau aplicaţii! Aplicaţiile Facebook, Instagram şi Messenger au întâmpinat probleme, marţi, 05 martie 2024. Problemele au apărut în jurul orei 17.10.
Utilizatorii au fost scoşi din aplicaţii şi nu au mai putut accesa conţinutul. Cele trei aplicaţii fac parte din compania mamă Meta condusă de Mark Zuckerberg.
Mai mult de atât, cei care încearcau să se logheze primeau un mesaj că parola nu este cea corectă.
În jurul orei 17.30, pe pagina de web DownDetector, erau peste 120.000 de persoane care au raportat probleme la cele trei aplicaţii.
La Facebook, utilizatorii au fost scoşi de pe aplicaţii, iar cei care încă mai erau logaţi, au primit mesajul „Sesion Expired Please log in again”.
Pentru Messenger, situaţia a fost asemănătoare, utilizatorii au fost scoşi din aplicaţie şi nu s-au mai putut loga.
În ceea ce priveşte Instagram-ul, pe feed mai apăreau unele video-uri, dar altele noi nu se mai încarcau, iar mesageria aplicaţiei nu mai funcţiona.
Site-ul DownDetector a înregistrat ulterior 300.000 de reclamaţii privind căderea Facebook şi 47.000 legate de Instagram. Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi Threads, platforma lansată de Meta ca rivală a Twitter, au fost cele mai puţin afectate de pana serviciilor Meta.
„Suntem la curent cu faptul că oamenii au probleme în a ne accesa serviciile. Lucrăm la asta acum”, a declarat într-o primă reacţie a Meta purtătorul de cuvânt al companiei, Andy Stone. El a făcut comentariul pe platforma „X”, fosta Twitter, reţeaua de socializare deţinută de Elon Musk.
Ultima oară când Facebook, Instagram şi WhatsApp au căzut toate simultan în timpul unei pene globale a serviciilor Meta a fost în octombrie 2021. Atunci serviciile Meta au fost indisponibile timp de 6-7 ore.
Marţi, în jurul orei 18.20, mai mulţi utilizatori s-au putut conecta pe Facebook şi Messenger, atât varianta de mobile, dar şi desktop, potrivit alba24.ro.


Articole înrudite