18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Un alt polițist local din Galați, lovit de un bărbat chiar în curtea secției de poliție
VIDEO: Un alt polițist local din Galați, lovit de un bărbat chiar în curtea secției de poliție

Un nou caz de agresiune asupra unui polițist local la Galați, unde polițiștii locali par a fi săptămânal victime!
După ce săptămână trecută un polițist local a fost lovit intenționat cu mașina, acum un alt polițist local a fost lovit de un individ (foto sus 👆) încătușat inițial pentru că bea în spații publice și era agresiv.
Polițistul local a fost lovit chiar în momentul în care scoatea autorul din mașina Poliției Locale, în curtea Secției 2 Poliție Națională Galați (foto jos 👇), să îl predea colegilor săi.
Bărbatul de 49 de ani a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
"În curtea Secției 2 Poliție (națională) Galați a avut loc un incident, în cadrul căruia, un bărbat, încătușat de lucrătorii Secției 2 Poliție Locală, în timp ce era extras din mașină, autospeciala cu care fusese adus la Secția 2 Poliție, încercând să scape, a lovit unul dintre lucrătorii Secției 2 Poliție Locală Galați. Bărbatul este reținut la acest moment și se analizează oportunitatea dispunerii unei alte măsuri preventive", a precizat procurorul Cătălin Constantinescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.
Totul a început când gălățeanul de 49 de ani, care a mai avut probleme cu Poliția Locală, a ieșit și și-a cumpărat ceva de băut în zona Pieței Țiglina, ar fi deschis sticla, când un echipaj al Poliției Locale i-a cerut să se legitimeze, băutul în stradă fiind interzis.
A fost din start necooperant, lucru care a continuat și de-a lungul timpului cât a fost transportat din piață către Secția 2 Poliție Națională. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta. Este acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj.
❗️Precizăm că Poliția Locală nu a oferit un punct de vedere în această situație.
VIDEO, mai jos! 👇

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite