19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: La Kaufland, grătare murdare, muşte, fructe și legume stricate
VIDEO: La Kaufland, grătare murdare, muşte, fructe și legume stricate

Vineri, 13.10.2023, zi cu ghinion pentru magazinele Kaufland din Galaţi. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Galaţi a desfăşurat o acţiune de control la două puncte de lucru din Galaţi aparţinând SC Kaufland Romania SCS, situate pe strada Oţelarilor şi pe strada Henri Coandă ca  urmare a unei acţiuni de control operativ.
Neregulile constatate au fost: folosirea unor spaţii de depozitare frigorifice neigienizate, cu grad ridicat de uzură, cu depozite de praf pe ventilatoarele componente, prezenţa muştelor în spaţiul de preparare a alimentelor la  grill, nerespectarea temperaturii de 600 C de menţinere a alimentelor preparate termic, utilizarea unor ustensile neprofesionale, comercializarea fructelor şi legumelor depreciate.

Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galaţi au aplicat următoarele sancţiuni: 6 amenzi contravenţionale, în valoare de 28.000 lei, oprirea definitivă de la comercializare a alimentelor neconforme, oprirea temporară a prestării serviciilor de la alimentaţia publică (grill) până la remedierea aspectelor constatate pentru ambele puncte de lucru.

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite