01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Parcul de Aventură de la Gârboavele luat cu asalt de mii de copii
VIDEO: Parcul de Aventură de la Gârboavele luat cu asalt de mii de copii

Mii de gălăţeni împreună cu copiii lor au ales astăzi să sărbătorească Ziua Internaţonală a Copilului la Parcul de Aventură Escapeland din Pădurea Gârboavele.
Consiliul Judeţean Galaţi a invitat copiii, de 1 iunie, între orele 10:00 şi 13:00, la o petrecere cu dulciuri, muzică, jocuri şi multe baloane, în Parcul de Aventură "Escapeland" din Pădurea Gârboavele. Aici, cei mici s-au jucat şi au dansat alături de personaje din desene animate. Consiliul Judeţean Galaţi le-a pregătit 500 de cadouri pline cu bomboane şi ciocolată.
În plus, 60 de copii de la “Şcoala de dans Tăbuş” au participat la un flashmob cu dansuri populare româneşti, iar mai mulţi copii care studiază arta fotografică la Centrul Cultural “Dunărea de Jos” au luat parte la un atelier interactiv
Copiii nerăbdători să experimenteze, în funcţie de vârstă şi antrenament, cele 15 trasee de dificultăţi diferite, dar şi cele două tiroliene au avut de aşteptat la cozile imense formate la închirierea echipamentelor şi la intrarea pe trasee.
O adevărată aventură pentru părinţi a fost şi găsirea unui loc de parcare.

  • Galerie Video:
    • Video File:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite