25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
3 ani de la moartea actorului Lucian Pînzaru
3 ani de la moartea actorului Lucian Pînzaru

"16 februarie 2021 - se stinge actorul Lucian Pînzaru! Comemorăm azi trei ani de la trecerea lui în nefiinţă! Povestea noastră s-a scris în continuare, dar capitolul creat de dragul nostru Lucian a fost şi va rămâne la fel de puternic, inspiraţional şi creativ! Mândri că l-am cunoscut, onoraţi de această întâlnire, îi mulţumim şi astăzi pentru tot ceea ce a făcut şi a reprezentat Artistul Lucian Pînzaru pentru Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Dumnezeu să te ţină în lumina Lui, dragul nostru Luci!", transmite Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi.
Reamintim că Lucian Pînzaru, unul dintre cei mai emblematici actori ai Dramaticului gălăţean, s-a stins din viaţă la numai 53 de ani. Trupul său a fost incinerat la Bucureşti şi, la dorinţa actorului, cenuşa a fost împrăştiată pe Dunăre la Galaţi. „Eu sunt un iubitor de Dunăre”, spunea Lucian Pînzaru într-un interviu acordat în mai 2020.

Despre cutremurătoarea veste a plecării din această lume a actorului, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Teatrul din Galaţi, în doliu! A murit actorul Lucian Pînzaru". Odihnă veşnică, maestre!


Articole înrudite