Coca-Cola vrea să formeze tineri antreprenori gălăţeni

 
Marți, 13 Februarie 2018 14:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Liderul pieţei de băuturi răcoritoare din România, Coca-Cola, a lansat "Future Makers", program de educaţie antreprenorială, implementat de Global Shapers Bucharest Hub şi Social Innovation Solutions şi finanţat de Fundaţia Coca-Cola.
Programul "Future Makers" se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani, care vor să dobândească cunoştinţele necesare începerii unei afaceri. Acesta are două componente de intervenţie: 35 ateliere de antreprenoriat în 13 judeţe, printre care şi în Galaţi, ateliere ce vor avea loc în perioada februarie - mai 2018 şi o competiţie de iniţiative antreprenoriale, cu premii totale de 20.000 de euro.
Prin intermediul atelierelor de antreprenoriat, "Future Makers" va pune la dispoziţia a 1.500 de tineri din România informaţiile necesare şi suportul unei comunităţi de profesionişti în afaceri. Competiţia de afaceri va avea mai multe etape. În perioada februarie - mai, va avea loc înregistrarea online a iniţiativelor antreprenoriale. La sfârşitul acestei perioade, vor fi alese 50 de echipe finaliste (iniţiative antreprenoriale) care vor urma, timp de 3 luni, un program de pregătire şi mentorat, în care vor lucra la dezvoltarea planurilor de afaceri. Programul se va încheia în noiembrie 2018.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu