22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Concurs de pescuit pentru nevăzători la Balta Zătun
Concurs de pescuit pentru nevăzători la Balta Zătun

Miercuri, 26 iulie, la ora 9:00, la balta Zătun, va avea loc cea de-a cincea ediţie a „Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere”.
Este un eveniment care aduce foarte multă bucurie în sufletele participanţilor. De asemenea, pentru că la această competiţie pescărească vin persoane din toată ţara, este şi o oportunitate de a se întâlni, a socializa şi a se cunoaşte mai bine. Dincolo de pasiunea pentru pescuit, ingredientele de bază ale acestui eveniment sunt relaxarea şi voia bună pentru toţi participanţii care şi-au propus să vină la Galaţi la singurul concurs de pescuit destinat nevăzătorilor organizat în România. Ca de fiecare dată, şi anul acesta vom asigura cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor lor, transportul de la hotel la baza de agrement şi retur, masa şi bineînţeles premiile concursului”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Vor fi acordate premii pentru locurile I, II şi III, pentru cel mai tânăr pescar şi pentru cea mai mare captură. În acest an, s-au înscris în competiţie 110 persoane (cu tot cu însoţitori) din Galaţi, Arges, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vaslui şi Vrancea.


Articole înrudite