De mai bine de un an de zile semaforul din Piaţa Energiei nu funcţionează

Joi, 29 Martie 2018 16:36
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lângă faptul că ”Unda verde,” adică Sistemul Inteligent de Management al Traficului, şchiopătează şi după doi ani de la implementarea acestuia, există intersecţii unde în prezent nici cele dotate cu instalaţii clasice nu funcţionează de mai bine de un an de zile. Este vorba despre semaforul din intersecţia Piaţa Energiei. Pe fondul acestui subiect, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social, un membru al comisiei a luat cuvântul şi a ţinut să aducă acest subiect în atenţia celor din Primăria Municipiului Galaţi, care a declarat: ”Devine un chin pentru a ajunge la serviciu cu maşina, dimineaţa e şi mai frumos pentru că vin oamenii care fac naveta şi trebuie să respecte regulile de circulaţie pentru că, alfel colegii noştrii care sunt stresaţi de la poliţie stau în maşină şi nu mai vor să vadă dacă într-adevăr respectivul pieton a pus piciorul, te-a tras pe dreapta, îşi respectă legea, ţi-a luat carnetul, plângi cu vorbe. Dacă acele semafoare ar funcţiona nu ar fi nici o problemă. (…) E de un an jumătate sau aproape doi această problemă”, a declarat unul dintre membrii comisiei.
Referitor la acest subiect, un reprezentant al Primăriei promite că acest lucru se va rezolva: ”Am luat act de solicitarea dumneavoastră, acum funcţionează această undă verde, ar trebui integrat şi acel semafor din Piaţa Energiei, voi discuta cu colegii să fie integrat cât de curând”.
Reamintim că, sistemul ”Unda verde” va fi extins urmând să fie implementat şi pentru intersecţiile sau trecerile de pietoni care în prezent sunt dotate cu instalaţii clasice. Extinderea Sistemul Inteligent de Management al Traficului va fi demarată în cursul acestui an.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu