29 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
El este agentul de pază care a murit subit la mall-ul din Galaţi
El este agentul de pază care a murit subit la mall-ul din Galaţi

Ifteni Gabriel (foto ) este agentul de pază din Galați care în dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, la numai 37 de ani, s-a prăbuşit din picioare la locul de muncă şi a murit. Bărbatul este acum plâns de apropiaţi!

"Deci nu-mi vine să cred... Bunul meu prieten şi coleg, am petrecut amândoi atâtea momente în viaţa noastră și plus evenimentele prin care am trecut amândoi. Dumnezeu să te aibă în paza lui şi îngerii să aibă grijă de tine acolo unde eşti tu şi să ne veghezi pe toţi de acolo de sus...", este mesajul de condoleanţe al unui prieten.

"A fost cel mai bun coleg al meu, mă înţelegeam cu el foarte bine, mi-a fost ca un frate... Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a transmis un coleg.

Firma de pază la care lucra Gabriel a anunţat sâmbătă decesul lui şi a transmis condoleanţe familiei sale: "Astăzi a trecut în nefiinţă colegul nostru IFTENI GABRIEL. Sincere condoleanţe familiei!".

Familia bărbatului suferă enorm în urma neașteptatei sale dispariții dintre noi. Sora lui Gabriel ne-a contactat și a dorit să-i aducă un ultim omagiu prin intermediul cotidianului nostru. Odihnă veșnică!

Reamintim că sâmbătă dimineaţa a fost intervenţie de urgenţă la mall-ul de pe bdul George Coşbuc din municipiul Galaţi, după ce un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Galaţi, agent de pază, a căzut pur şi simplu din picioare. S-a intervenit pentru resuscitarea lui şi s-a încercat să i se salveze viaţa. A fost transportat în ambulanţă sub manevre de resuscitare şi s-a plecat spre spital, dar, din păcate, s-a declarat decesul. Cel mai probabil, bărbatul a suferit un infarct. În cauză, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).


Articole înrudite