Eugen Zaharia şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean Galaţi Recomandat

Luni, 27 Iulie 2020 14:19
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi mai sunt doar 2 luni până la alegerile locale (n.r. - 27 septembrie 2020), în şedinţa Consiliului Judeţean Galaţi ce urmează să se desfăşoare pe data de 30 iulie 2020, consilierii judeţeni urmează să ia act şi să constate încetarea de drept, prin demisie, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean al lui Eugen Zaharia.

Acesta a candidat la alegerile locale din iunie 2016 pe listele Partidului Social Democrat, drept pentru care fotoliul de consilier judeţean eliberat prin demisie va fi luat de Claudiu - Codrin Stoian. Acesta ocupă poziţia nr. 21 pe lista de candidaţi PSD. Următorii candidaţi declaraţi supleanţi din lista de candidaţi ai partidului, aflaţi la poziţiile nr. 19 şi 20, Valentin Fălcaru şi, respectiv, Elena Braşov, au renunţat la calitatea de consilieri judeţeni.

Eugen Zaharia a ocupat funcţia de director general al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare S.A. Galaţi din anul 1992 până în 2017, când la conducerea Pieţelor a fost numită Viorica Sandu. Potrivit declaraţiilor acordate cotidianului Monitorul de Galaţi de către Eugen Zaharia, demisia a avut la bază motive strict personale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu