04 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: Preoţi şi credincioşi din Tecuci au donat sânge pentru cei aflaţi în suferinţă
FOTO: Preoţi şi credincioşi din Tecuci au donat sânge pentru cei aflaţi în suferinţă

În cele 44 de centre de transfuzii din România, numărul donatorilor în ultima perioada a scăzut, iar nevoia de sânge este în continuare destul de mare.
Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la donare, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi a organizat, la solicitarea Protoieriei Tecuci şi a Serviciului de Ambulanţă din Tecuci, un spaţiu provizoriu pentru cei care vor să facă o faptă bună şi să doneze sânge pentru semenii lor.
Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, un număr de 35 de credincioşi din opt parohii din curpinsul ale Protoieriei Tecuci, însoţiţi de preoţii lor, şi-au arătat zilele trecute dragostea şi compasiunea faţă de semenii lor aflaţi în suferinţă şi au venit să doneze sânge.
Toţi cei implicaţi în frumoasa activitate au participat înainte de donare şi la un program de rugăciune în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Tecuci.
Preoţii şi credincioşii din cadrul protopopiatului Tecuci se mobilizează exemplar pentru campania umanitară de donare de sânge încă din anul 2014, răspunzând cu disponibilitate în fiecare an la nevoia acută de sânge pentru cei aflaţi în suferinţă.
Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos continuă în perioada următoare cu alţi slujitori şi credincioşi din parohiile Eparhiei Dunării de Jos, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos. FOTO, mai jos!

Articole înrudite

Primăria municipiului Galaţi vine cu noutăţi din „Orăşelul lui Moş Crăciun”, din Grădin ...

Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

Ole, ole, mulţumim Oţelule !

Cutremur, duminică noaptea, de 4,7 grade

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19