În intervalul 07-08 octombrie 2025, se desfăşoară în Germania la ANUGA - cel mai mare şi mai important târg comercial din lume pentru industria alimentară şi a băuturilor, Faza Finală a competiţiei ECOTROPHELIA 2025, unde România, alături de încă 17 ţări puternice, se luptă pentru una dintre cele trei medalii.
Anul acesta, România este reprezentată de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi prin echipa formată din studenţi şi cadre didactice de la Facultăţile SIA, FI şi FEAA, cu FoodCell, o delicioasă gustare proteică formată din biscuiţi obţinuţi din hrişcă şi zară şi cremă tartinabilă din zară şi proteine din zer: https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/biscuitii-cu-crema-foodcell-high-proteic-snack-au-cucerit-juriul-ecotrophelia-romania.html
„În data de 08 octombrie 2025, în intervalul orar 11.10-12.00, toate inimile vor fi alături de echipa noastră când va susţine proba în concurs”, transmite UDJG. Informaţii privind desfăşurarea competiţiei, programul, echipa, sunt disponibile pe site-ul competiţiei: https://eu.ecotrophelia.org/2025-ecotrophelia-europe-finalists
ECOTROPHELIA este principala competiţie studenţească pentru inovaţie alimentară sustenabilă, transformând idei creative în produse ecologice, gata de comercializare.
Galerie de imagini, mai jos!
