13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Grădiniţa „Voinicelul” intră în modernizare
Galaţi: Grădiniţa „Voinicelul” intră în modernizare

Primăria municipiului Galaţi informează că Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul”, din cartierul Ţiglina 3, va intra în modernizare, după ce au fost obţinute fonduri prin PNRR.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Pentru copii este ca o a doua casă, este locul unde se formează, se joacă şi se bucură zi de zi. Aşa cum am promis, modernizăm şi această grădiniţă. Avem un adevărat record de investiţii în educaţie şi nu ne oprim aici”.
Astfel, în cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de creştere a eficienţei energetice, fiind vorba în principal despre: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea unor sisteme de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea instalaţiilor de iluminat etc.
Contractul atribuit în urma licitaţiei publice are o valoare de 3.096.146,94 lei fără TVA, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, după ce oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de către firma Rovis Lider SRL.
Până acum, 35 de grădiniţe, şcoli şi licee au beneficiat de proiecte de modernizare şi urmează alte 15 unităţi de învăţământ, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Citeşte şi Galaţi: Prima creşă nouă din ultimii 30 de ani este gata! Cum arată (FOTO)


Articole înrudite