13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Maria Tănase - 110 ani de la naştere”: Expoziţie specială la Muzeul de Istorie Galaţi
„Maria Tănase - 110 ani de la naştere”: Expoziţie specială la Muzeul de Istorie Galaţi

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi organizează miercuri, 27 septembrie 2023, la ora 14.00, vernisajul expoziţiei foto-documentare: „Maria Tănase - 110 ani de la naştere”!
"Deşi s-au scris atât de multe rânduri despre Maria Tănase, parcă tot mai este încă foarte mult de spus şi de arătat. Colega noastră, muzeograf Ionela Daniela Antohe, în colaborare cu Iulian Panait, colecţionar, au pregătit, cu ocazia celebrării a 110 ani de la naşterea celei mai mari interprete de muzică populară pe care a avut-o vreodată pământul românesc, un excurs fotografic cu artista, în diferite ipostaze. În cadrul expoziţiei, o veţi descoperi pe Maria Tănase atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe scena Teatrului de Revistă. În cadrul vernisajului, artiştii Ansamblului „Doina Covurluiului”, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, vor prezenta un moment muzical", transmit reprezentanţii Muzeului de Istorie Galaţi.
! Expoziţia va fi vernisată la Secţia Lapidarium, din strada Mr.Iancu Fotea, nr.2 Bis, vizavi de Biserica Greacă, iar intrarea este gratuită.


Articole înrudite