Mos Nicolae a venit pentru copiii sărmani din Galaţi

Miercuri, 06 Decembrie 2017 15:58
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moş Nicolae a venit şi pentru 554 de copii necăjiţi din Galaţi. Şi asta pentru că aceştia au primit darurile de la Cantina de Ajutor Social. Aici au fost pregătite 554 de pungi cu dulciuri pentru toţi copii aflaţi în grija Cantinei. Printre darurile primite s-au numărat biscuiţi, napolitane, dar şi ciocolată, cea care de altfel a fost cea mai apreciată de cei mici. Printre cei care au venit încă de la primele ore ale dimineţii la cantina de Ajutor Social s-au numărat şi copii a căror zi onomastică era chiar ieri. “Mă numesc Nicoleta şi am cinci ani. Moşul mi-a adus ciocolată. Mie îmi place cel mai mult ciocolata”, ne-a spus una dintre sărbătoritele zilei.
Cele mai multe pungi cu dulciuri au fost luate de părinţi sau de bunici pentru că cei mici erau la şcoală sau la grădiniţă. “Am mai mulţi copii acasă. O să mă duc cu dulciurile şi o să le pun în ghetuţe. Altfel nu ne permitem să le luăm cadouri. Este greu când ai mai mulţi copii”, ne-a spus o mămică.
În fiecare an, copiii aflaţi în grija cantinei de Ajutor Social primesc dulciuri în fiecare zi de sărbătoare, pentru mulţi acestea fiind singurele dulciuri pe care le primesc pe parcursul anului. Pe lângă pachetele cu dulciuri au primit şi prânzul şi cina constând în ciorbă de legume, piure cu sote de inimi şi pipote şi brânză topită.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu