Patru gălăţeni nevăzători au plecat în "Marşul Speranţei"

 
Joi, 11 Ianuarie 2018 15:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un grup de cinci clujeni a plecat, pe jos, spre Bucureşti, pentru a participa la mitingul de protest din 20 ianuarie 2018. Iniţiatorul marşului pedestru este un clujean de 51 de ani. După ce şi-a anunţat intenţia de a pleca pe jos spre Bucureşti, alţi cetăţeni din ţară şi-au exprimat dorinţa de a i se alătura, printre aceştia aflându-se şi patru nevăzători din Galaţi.
”Motivul pentru care mergem la Bucureşti este acelaşi, nu de un an de zile, de 28 de ani, după Revoluţia din 1989 singurul motiv care ne-a scos în stradă a fost acesta: Jos comunismul! Bine, acum nu mai putem vorbi despre comunism ca ideologie, de comunism ca sistem economic, vorbim despre comunism ca mentalitate şi împoriva lui luptăm”, a declarat iniţiatorul marşului la plecarea din Cluj.
Protestatarii au pronit spre Bucureşti cu sacoşe în care au mâncare, steaguri şi un banner pe care scrie: “Marşul Speranţei. Toţi pentru Justiţie cu fiecare pas. De la Cluj la Bucureşti”. Traseul grupului include oraşele Turda, Târgu-Mureş, Sighişoara, Braşov, Ploieşti şi Bucureşti. Ei speră să ajungă în 20 ianuarie 2018 în Bucureşti, pentru a participa la protestul anunţat pentru aceast dată, la care au fost chemaţi manifestanţi din toată ţara.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu