Peste 390 de bilete de tratament pentru pensionarii gălăţenii Recomandat

Duminică, 11 Noiembrie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi îi infomează pe pensionarii gălăţeni că pentru seria a XVIII-a de tratament balnear, din data de 14 noiembrie 2018, Casa Naţională de Pensii Publice a repartizat instituţiei gălăţene un număr total de 392 de bilete de tratament. Seriile de plecare sunt în data de 14-15-16-17 noiembrie 2018.
Cele mai multe bilete de tratament alocate sunt pentru tratamentul privind afecţiunile de reumatism. Aici au fost repartizate 260 bilete de tratament, din care 204 de bilete pentru staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata pentru această afecţiune sunt Amara (15 bilete), Nicolina (2 bilete), Felix (2 bilete), 1 Mai (2 bilete), Pucioasa (2 bilete), Sărata Monteoru (13 bilete), Herculane (19 bilete) şi Geoagiu Băi (1 bilet).
Pensionarii gălăţenii mai pot opta, în funcţie de nevoi, pentru următoarele staţiuni: Covasna (27 bilete), Tuşnad (4 bilete), Vatra Dornei (21 bilete), pentru afecţiuni cardio-vasculare, Olăneşti (31 bilete), Căciulata (18 bilete), Slănic Moldova (7 bilete), Sângeorz (2 bilete), pentru afecţiuni digestive, Eforie Nord (3 bilete), Mangalia (4 bilete), Techirghiol (2 bilete), pentru afecţiuni ginecologice şi Slănic Prahova (17 bilete), Tîrgu Ocna (6 bilete), pentru afecţiuni respiratorii.
Pensionarii gălăţeni care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie din care să rezulte numele staţiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu