30 SEPTEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primăria Galaţi a emis o solicitare către fiecare asociaţie de locatari, pentru furnizarea de date amănunţite despre situaţia facturilor şi a plăţilor efectuate de membrii asociaţiilor, în cursul ultimei luni, „pentru a identifica soluţiile cele mai bune pentru normalizarea activităţii asociaţiilor afectate de acumularea datoriilor locatarilor”.
“Am obţinut un termen de două săptămâni din partea furnizorului de gaze naturale pentru a continua, în ritm susţinut, plăţile facturilor curente şi acoperirea a cât mai mult din datorii. Pe de o parte, vrem să ştim situaţia datornicilor către asociaţii, pentru a putea colabora cu preşedinţii şi administratorii în gestiunea acestei probleme grave. Pe de altă parte, e bine să ştim şi câţi bun platnici sunt în Galaţi şi cine sunt deoarece, prin efortul comun al dumnealor şi al nostru, pentru prima dată în ultimii ani, Galaţiul a achitat catre Electrocentrale, în ultimile luni, mai mult decât a consumat. E un început bun pe care, dacă îl susţinem împreună, nu vom avea probleme la iarnă”, a declarat primarul Marius Stan.
De asemenea, Primăria informează că în perioada 1-4 septembrie Apaterm a efectuat plăţi către Electrontrale în sumă totală de 483.000 lei.

Articole înrudite