24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”: Cel de-al treilea atelier CRED, ultimul din cadrul proiectului
„Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”: Cel de-al treilea atelier CRED, ultimul din cadrul proiectului

Vineri, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 12.00 – 16.00, la Casa Corpului Didactic Galați, sala „Multimedia”, etajul al II-lea, în sistem față în față, se va desfășura workshop-ul dedicat exclusiv colegilor din învățământul gimnazial, aria curriculară matematică și științe, atât din mediul rural, cât și din cel urban, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Galați cu tema „Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”.

Sunt așteptați, în sală, în special profesorii debutanți sau la început de carieră, pe care-i invităm să se înscrie, mai ales pentru că nu au parcurs cursul de formare în cadrul proiectului.

Totodată, sunt invitați directori de școli, metodiști, inspectori de specialitate, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale, reprezentanți de sindicate etc.

Link-ul pe care se poate face înscrierea este (https://forms.gle/szHYSkZRpQjYEZoa8), iar machetele documentelor din componența dosarului, care cuprinde anexele 1, 2, 3 și 4, copie după CI și adeverința eliberată de unitatea de învățământ pot fi descărcate de pe site-ul CCD Galați: http://www.ccdgalati.ro/ro/proiecte/cred/704-atelier-cred-10-11-2023.html.

Dosarele complete vor fi depuse la Inspectoratul Școlar Județean Galați, la camera 2, sau la mapa inspectorului școlar pentru managementul resurselor umane, până joi, 9.11.2023, ora 16.00.

Documentele transmise vor fi listate pe o singură parte, (nu vor fi imprimate față-verso), semnate olograf, nu vor fi capsate sau perforate și se vor introduce într-o folie de plastic (nu este necesar un dosar).

Pentru orice alte informații suplimentare, referitoare la eveniment, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0236414749


Articole înrudite